CONTACT

Pascale Croonenberghs: Gepassioneerde wereldreiziger, geboren ondernemer en onderwijzeres van alle leeftijden sinds ongeveer twintig jaar.  Ik stelde mij een concept voor: het verrijken van het perspectief van kinderen op de wereld en elkaar door middel van respect en ruimdenkendheid. Deze kwaliteiten zijn voor mij als persoon enorm belangrijk. Na vele jaren opleiding gegeven te hebben volgens de Montessori-methode, en openheid en participatie en andere pedagogische ontwikkelingen, wil ik deze ervaringen delen met kinderen om hen verschillende culturen te laten ontdekken. Grenzen overschrijden en contact maken!

Als Belg, groeide ik op in het Midden-Oosten, studeerde ik en het Verenigd Koninkrijk en begon aan verschillende avonturen over de hele wereld voordat ik in 2006 terugkeerde naar  Brussel om les te geven in een internationale school.  Met en diploma en ondernemerschap van Solvay in 2017, Ik verliet onlangs de academische wereld om de droom van Culture Kids waar te maken.

Met een netwerk van meertalige docenten, getalenteerde artiesten en muzikanten aan onze zijde, nodigen we jullie kinderen van harte uit voor een ​​unieke leerervaring. Tot snel voor een nieuw avontuur!

Contact

Voor meer informatie of reservering, neem contact met ons op via onderstaande formulier:

Error: Contact form not found.

M: +32 476763078